Myydyimmät

Uudet tuotteet

Myymälämme

Myymälämme

Myyntinäyttelymme Petikontie 3, Vantaa

PayPal

Luettelo tuotteista tehtaittain Iris

Haluatko kilpailuttaa muualta saamasi tarjouksen? Teemme sen mielellämme koska tiedämme usein voittavamme tässä kilpailussa. Mietitkö laattatyypin soveltuvuutta kohteeseen? Mietitkö mitä kaikkea voit mahduttaa budjettikehykseesi? Suunnitteletko mahdollisesti suurempaa kokonaisuutta ja haluat asiantuntijan apua tuotteiden valinnassa? 

VOIT JÄTTÄÄ MEILLE TARJOUSPYYNNÖN TÄSTÄ. Listaa etsimäsi tuotteet ja määrät tarjouspyyntöön -ja myös toivomasi toimitusaika ja toimitusosoite. Monen lavan toimituksissa voimme tehdä tarjouksen myös rahdin osuudesta.

Tarjouspyyntöhän ei sido sinua mitenkään: saat meiltä räätälöidyn tarjouksen valintojesi pohjaksi. Siitä voidaan sitten jatkaa haluamaasi suuntaan.

Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta
 • Pikakatselu
  42,84 € /paketti
  42.00 €/m2
  Toimitusaika 2-3 viikkoa

  Lämpimän völimerellinen laattasarja Italiasta. Sarjassa useita eri kokoluokkia sekä värivaihtoehtoja. Soveltuvat erinomaisesti niin märkätilojen eläväittäjäksi kuin esim. keittiön völitilaan. Tutustu oheiseen esitteeseen ja kysy muut tuotteet myynti@laattakeskus.fi tai 050-3676450. alk. 32,-/m2 kts. määräalennukset alempana

  42,84 € /paketti
  42.00 €/m2
  Toimitusaika 2-3 viikkoa
Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta