Myydyimmät

Uudet tuotteet

Erikoistarjoukset

Myymälämme

Myymälämme

Myyntinäyttelymme Petikontie 3, Vantaa

PayPal

Luettelo tuotteista tehtaittain MONOCIBEC

Haluatko kilpailuttaa muualta saamasi tarjouksen? Teemme sen mielellämme koska tiedämme usein voittavamme tässä kilpailussa. Mietitkö laattatyypin soveltuvuutta kohteeseen? Mietitkö mitä kaikkea voit mahduttaa budjettikehykseesi? Suunnitteletko mahdollisesti suurempaa kokonaisuutta ja haluat asiantuntijan apua tuotteiden valinnassa? 

VOIT JÄTTÄÄ MEILLE TARJOUSPYYNNÖN TÄSTÄ. Listaa etsimäsi tuotteet ja määrät tarjouspyyntöön -ja myös toivomasi toimitusaika ja toimitusosoite. Monen lavan toimituksissa voimme tehdä tarjouksen myös rahdin osuudesta.

Tarjouspyyntöhän ei sido sinua mitenkään: saat meiltä räätälöidyn tarjouksen valintojesi pohjaksi. Siitä voidaan sitten jatkaa haluamaasi suuntaan.

Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta
 • Pikakatselu
  68,04 € /paketti
  63.00 €/m2
  Toimitusaika 2-3 viikkoa

  Hieno sementtikuosilaattasarja Italiasta. Sarjaan kuulu useita eri kokoluokkia sekä mosaiikkituotteita. Sarjassa viisi eri värisävyä, katso oheinen PDF-esite ja ihastu ! Pienin myyntimäärä 10 ltk. Kysy muut kokoluokat ja värit myynti@laattakeskus.fi tai 050-3676450 Alk. 56,-/m2. Katso määräalennukset alempana.

  68,04 € /paketti
  63.00 €/m2
  Toimitusaika 2-3 viikkoa
Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta