Top sellers

New products

Specials

Our stores

Our stores

Myyntinäyttelymme Petikontie 3, Vantaa

PayPal

List of products by manufacturer Atlas Concorde

Haluatko kilpailuttaa muualta saamasi tarjouksen? Teemme sen mielellämme koska tiedämme usein voittavamme tässä kilpailussa. Mietitkö laattatyypin soveltuvuutta kohteeseen? Mietitkö mitä kaikkea voit mahduttaa budjettikehykseesi? Suunnitteletko mahdollisesti suurempaa kokonaisuutta ja haluat asiantuntijan apua tuotteiden valinnassa? 

VOIT JÄTTÄÄ MEILLE TARJOUSPYYNNÖN TÄSTÄ. Listaa etsimäsi tuotteet ja määrät tarjouspyyntöön -ja myös toivomasi toimitusaika ja toimitusosoite. Monen lavan toimituksissa voimme tehdä tarjouksen myös rahdin osuudesta.

Tarjouspyyntöhän ei sido sinua mitenkään: saat meiltä räätälöidyn tarjouksen valintojesi pohjaksi. Siitä voidaan sitten jatkaa haluamaasi suuntaan.

per page
Showing 19 - 19 of 19 items
 • Quick view
  58,32 € /box
  54.00 €/m2
  Delivery time 2-3 weeks

  Mattamusta mattapintainen Carrara -kuvioitu kuivapuristelaatta. Laatan reunat ovat leikatut mahdollistaen 1-2 mm saumajaon. Sarjassa useita kokoja ja värejä sekä mattapintaisena että kiiloitettuna. Katso sarjan oheinen esite ja KYSY LISÄTIEDIT !Huom minimitilausmäärä 40 ltk. Katso myös määräalennukset !

  58,32 € /box
  54.00 €/m2
  Delivery time 2-3 weeks
Showing 19 - 19 of 19 items